"Sport" og "dansk idræt" - Hansen, Jørn (Forum for Idræt, 1990)
En karakteristik af sportens historiske rødder med tilbageblik på englændernes "eksportering" af sporten i det 19. århundrede og sportens udvikling i Danmark.