Kroppen som basis. Paradigmeskifte i kultursociologien om sport, ursport og oprindelse - Eichberg, Henning (Forum for Idræt, 1991)
Artiklen omhandler kultursociologiske adfærdsobservationer af chimpanser samt videnskabelig diskussion af sport og dans.