Den kulturgenererende leg og idrættens trefoldighed - undersøgelse af legen i (idræts)kulturen - Møller, Verner (Forum for Idræt, 1991)
På baggrund af kulturteoretiske værker tematiserer artiklen legens kulturgenerende rolle og analysere legens vilkår som kulturel dynamo i relation til idrættens trialektik.