Legen i idrætspædagogikken - et historisk rids - Møller, Jørn (Forum for Idræt, 1991)
Artiklen diskuterer legen som led i opdragelsesstrategier inden for idrætspædagogikken blandt andet med eksempler fra romantikkens syn på leg.