Boldhuse i Danmark - dansk sportsbyggeri i 1600 & 1700-tallet - Worm, Ole (Forum for Idræt, 1991)
Beskrivelse af senmiddelalderens og renæssancens idrætsfaciliteter, de såkaldte boldhuse, med blandt andet tennis som eksempel.