Idrætten under postmodernitetens synsvinkel. Tilløb til en (fritids)kulturanalyse - Møller, Verner (Forum for Idræt, 1992)
En kritisk analyse af nye, modsætningsfyldte tendenser i idrætskulturen i en postmoderne tid, hvor dopingskandaler og narcissisme i følge forfatteren præger en stor del af idrætsbilledet.