Erna Juel-Hansen. En skitse til forståelse af den fysiologiske identitets betydning for det hele menneske. - Trangbæk, Else (Forum for Idræt, 1992)
En kort biografi om Erna Juel-Hansen (1845-1922) med særligt fokus på hendes tilgang til (kvinde)kroppen og dens betydning for menneskets liv og velvære.