Fatter Bukh og den primitive! Studier i Niels Bukh og hans gymnastik - Jeppesen, Paw Stylsvig (Forum for Idræt, 1992)
Redegørelse af Bukhs gymnastiske principper, deres virken på legemet og hans syn på lederroller, som det kom til udtryk i årene 1912-1950.