Rum, sted, landskab og sport - Anglo-nordisk seminar i Keele om nye retninger i sportsgeografien - Eichberg, Henning (Forum for Idræt, 1993)
Beretning fra Anglo-nordisk seminar i Keele om nye retninger i sportsgeografien.