Idræt i rum og tid - Internationalt idrætssociologisk seminar i Wien - Eichberg, Henning (Forum for Idræt, 1993)
Beretning fra Internationalt idrætssociologisk seminar i Wien om idrætssociologiens status - internationalt set - i begyndelsen af halvfemserne.