Fodbold mellem myter og kilder - Toft, Jim (Forum for Idræt, 1993)
Artiklen tager et meget personligt udgangspunkt for at vise, hvordan man (jeg) som person fortolker og forstår sig selv relativt med historiens skiftende vingesus. Dette kunne ligså godt være et billede af fodboldspillets historiografi med skiftende fortolkning af fodboldspillets psykologiske og kulturelle rolle.