Folkehøgskoleopphold og idrett - En personlig beretning - Karlsrud, Knut (Forum for Idræt, 1993)
En personlig beretning om højskoleophold på Hallingdal Folkehøgskolen 1964-65 og Gerlev Idrætshøjskole 1965-66.