Ud i det fri - om idrætten i provinsbyen i mellemkrigstiden - Nielsen, Niels Kayser (Forum for Idræt, 1995)
Idrættens organisering og stabiliseringsfase i starten af 1900-tallet med udvalgte byer i Danmark som eksempel på udviklingen.