Hiphopkulturen i København - et møde med en anden måde at leve på - Engels, Lis (Forum for Idræt, 1996)
En kvalitativ kulturanalyse af hiphop som en livsstil og en international ungdomskultur. Artiklen diskuterer dansegenrens værdier og udtryksformer.