Idræt ved fronten. Fra uorganiseret til organiseret idræt i Finland under og efter 2. verdenskrig - Nielsen, Niels Kayser (Forum for Idræt, 1996)
'Fortsættelseskrigen' og de særlige forhold mellem den organiserede og uorganiserede idræt i Finland i årene efter 2. Verdenskrig.