Guden der steg ned fra himlen - Niels Bukh, national identitet og politik - Bonde, Hans (Forum for Idræt, 1998)
En biografisk skildring af gymnastikpædagogen Niels Bukhs virke i dansk og internationl idræt, herunder med belysning af bl.a. Bukhs deltagelse i De Olympiske Lege og hans tilknytning til Ollerup Gymnastikhøjskole.