Dansk gymnastiks europæiske dimension - Naul, Roland (Forum for Idræt, 1998)
Artiklen skaber et overblik over dels europæisk påvirkning af dansk gymnastik, dels dansk påvirkning af udviklingen inden for den europæiske gymnastikundervisning.