Fra Berlin til Beijing - Et essay om sport og politik - Bonde, Hans (Forum for Idræt, 2009)
I essayet argumenters med udgangspunkt i sport, for at Kinas fremskridt ikke skal få os til at lukke øjnene for det faktum at regimet stadigt fundamentalt set bygger på det gamle kommunistpartis magtmekanismer blot i moderniseret form.