Mutual open-mindedness set in motion in Afghanistan - Mouridsen, Majbrit Kronborg (Forum for Idræt, 2010)
I essayet forklares, hvordan organisationerne "Global Education through Sport" og "Afghan Street Working Children and New Approach" giver børn og unge i Kabul som arbejder på gaden, mulighed for at dyrke sport og udvikle sociale, psykiske og fysiske færdigheder.