Open fun football schools - Levinsen, Anders (Forum for Idræt, 2010)
Artiklen giver en personlig beskrivelse af, hvordan fodboldskoler i Balkan og Trans Kaukasus blev udviklet, baseret på den ideologi, at fodbold kan opbygge og etablere forbindelser mellem børn og voksne fra forskellige segmenter af befolkningen, der på grund af krig bor adskilt.