Fusioner - Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger - Danmarks Idræts-Forbund. Et historisk essay - Hansen, Jørn (Forum for Idræt, 1994)
Artiklen gennemgår en række af de større fusioner, som har fundet sted blandt de danske idrætsorganisationer, og diskuterer samtidig begreberne sport og gymnastik.