"At danse afrikansk dans med accent." Oplevelsesmosaik af danseworkshop med Les Ballets Africans i København - Madsen, Dorthe (Forum for Idræt, 1994)
Artiklen analyserer den traditionelle afrikanske dans' specifikke væsen.