Aktivisme eller attentisme? Respons på artikel i Forum for idræt, 41. årgang, 2026, ”Håndbold i hagekorsets skygge”. - Bonde, Hans (Forum for Idræt, 2026)
Respons på artikel i Forum for idræt, 41. årgang, 2026, ”Håndbold i hagekorsets skygge” af dr.phil. og ph.d., pensioneret professor Hans Bonde.