Giv depechen videre til de unge i foreningen - Nørgaard, Morten; Sørensen, Jens Peter; Nedergaard Pedersen, Nicolai (Forum for Idræt, 2021)
Dette essay tager afsæt i forfattergruppens interne dialoger om foreningslivets potentialer og begrænsninger. Vi repræsenterer forskellige generationer, der alle har haft glæden ved at være aktive idrætsudøvere i forskellige arenaer i idrætten, mens vi alle ligeledes har erfaring som henholdsvis frivillige ledere og trænere i foreningslivet. Selvom vi repræsenterer forskellige generationer, har vi haft en fælles hypotese om, at foreningslivet i Danmark fortsat er præget af traditionel tænkning. Hvad bør kendetegne den moderne idrætsforening post Corona?