De danske Gymnastik- og idrætshøjskoler - Worm, Ole (Forum for Idræt, 1989)
Artiklen anskuer de danske højskolers private organisering, fælles idégrundlag og interessekonflikter og ser på forholdet mellem gymnastik, idræt, sport og aktivitet.