Dansk Idrætshistorisk Forening - 10 år - Trangbæk, Else (Forum for Idræt, 1994)
I anledningen af Dansk Idrætshistorisk Forenings 10 års-jubilæum gennemgår artiklen foreningens undfangelse, fødsel og udvikling.