I høj sø blandt marinefartøjer. Pusan - det olympiske sejlsportsstadion - Lammert, Ole (Forum for Idræt, 1988)
Artiklen ser på sejlsportens forberedelser til de olympiske lege i Sydkorea, herunder især på sejlsportens faciliteter og sejlernes vejr- og havmæssige udfordringer.