Hyldest til Ingemann. En 68’ers bekendelser med Holger Danske som kropserfaring - Møller, Jørn (Forum for Idræt, 1990)
Med udgangspunkt i personlige anekdoter beskrives sangens betydning i forhold til idrætsarrangementer og - undervisning.