Kunsten "at svæve". Akrobatik, videnskab og drømme - Trangbæk, Else (Forum for Idræt, 1991)
Det akrobatiske element i idræts- og redskabsgymnastik med historisk tilbageblik på 1800- og 1900- tallets gymnastikkultur.