Eugen Stahl Schmidt og DIF - Dansk Idræts-Forbunds baggrund, dannelse og etablering 1892-1925 - Jørgensen, Per (Forum for Idræt, 1993)
Et historisk tilbageblik på DIF’s etablering i anledningen af organisationens 100 års fødselsdag i 1996. Artiklen indeholder en biografi af Eugene Stahl Schmidt, som var en af drivkrafterne bag DIF’s stiftelse.