En undersøgelse af mountainbikere i naturen - Jørgensen, Marianne Siri; Larsen, Søren (Forum for Idræt, 1995)
Af Marianne Siri Jørgensen, Søren Larsen, Dansk Idrætshistorisk Forening - Krop og Kultur, Syddansk Universitetsforlag, 1995