Meditation eller på bordel i Bangkok. Fritidssamfundet som utopi eller realitet? - Hansen, Jørn (Forum for Idræt, 1995)
Et historisk overblik over danskernes, herunder især arbejderklassens, fritidsforbrug set ud fra et sociologisk perspektiv og med fokus på bl.a. befolkningens idrætsdeltagelse.