Den danske deltagelse ved De Olympiske Lege i Athen 1896 - Worm, Vibeke (Forum for Idræt, 1996)
Artiklen beskriver Danmarks første deltagelse ved OL i 1896 og karakteriserer de første olympiske leges værdigrundlag.