Idræt som kommunal velfærd i Herlev - Mortensen, Morten (Forum for Idræt, 1997)
Herlev Kommunes Lokalarkiv kortlægger kommunens idrætshistorie i 1996. Samspil mellem den frivillige og offentlige sektor.