Sport og doping - analyse af en aktuel hysteri - Møller, Verner (Forum for Idræt, 1998)
Med afsæt i dopingmisbruget i cykelsporten og Festina-krisen diskuteres sportens grundlæggende værdier, sundhedsmæssige problemstillinger og illusionen om den rene sport.