Springets koloniale globalisering - om bevægelseskultur i Rwanda - Eichberg, Henning (Forum for Idræt, 2001)
Med afsæt i John Bales ’Imagined Olympians’ (2002) beskrives europæernes kommercialisering af højdespring i Rwanda.