Interaktiv formidling af kroppen - en læringsmæssig resurse? - Kahr-Højland, Anne (Forum for Idræt, 2005)
En beskrivelse af interaktiv formidling af kroppen i semiformelle rum, herunder med det danske science center Experimentarium i Hellerup som eksempel.