Fotografier som historisk kilde - Munk-Nielsen, Karen Sivebæk; Pedersen, Wibeke Haldrup (Forum for Idræt, 2005)
Med fotografier af gymnastikpædagogen Agnete Bertram som eksempel belyser forfatterne fotografiernes bagvedliggende historier og den virkelighed, billederne er en del af.