Rundt om idrætsfotografiet - Furdal, Kim (Forum for Idræt, 2005)
Idrætsfotografier som en integreret del af den historiske analyse. Artiklen tager afsæt i danske idrætsfotografier og belyser billedet som formidler og beskriver af idrætten.