Politik, magt og praksis i kropskulturen - anmeldelse af to norske disputatser om idrætspolitik - Eichberg, Henning (Forum for Idræt, 2007)
En anmeldelse af to norske disputatser som på forskellige måder retter opmærksomhed mod hvordan man kan analysere idrætspolitik i forhold til magtstrukturerne på den ene side og til den basale kropskulturelle praksis på den anden side.