Eliteidrættens kanon. Anmeldese af: Else Trangbæk, Rasmus Bech og Rama Pryce (red.): Eliteidrættens kanon - Nielsen, Niels Kayser (Forum for Idræt, 2008)
En anmeldelse af Else Trangbæk, Rasmus Bech og Rama Pryce (red.): Eliteidrættens kanon. Odense: Syddansk Universitetsforlag 2007.