Idræt og velfærdspolitik - Indledning til antologien - Ottesen, Laila; Jacobsen, Peter Jul (Forum for Idræt, 2011)
Artiklen er indledningen til Forum for Idræt 2011. Den præsenterer artiklernes problemfelt, som relaterer sig til forskningsfeltet: idræt og velfærdspolitik.