Champions League - generationens dominerende rolle - de los Reyes, Marco (Forum for Idræt, 2009)
Artiklen omhandler udviklingen i danskernes ændrede syn på international idrætslig succes samt udviklingen mellem det idrætspolitiske system og sportmedieverdenen.