What difference can a basketball make? - McClenahan, Mac; Praham, Simon (Forum for Idræt, 2010)
I essayet deler forfatterne deres førstehåndsoplevelser i projektet GAM3, som bruger basketball og den urbane kultur som et redskab til indflydelse, tolerance og tværkulturel dialog mellem unge med forskellige religiøse, kulturelle og sociale baggrunde.