Bodily democracy and development through sport - Towards intercultural recognition - Eichberg, Henning (Forum for Idræt, 2010)
Artiklen handler om sport for alle og demokrati, hvordan man i dag risikerer at udvikle monopolistisk sport og henleder også opmærksomheden på sport som ”varer" til eksport.