Fodbold som idrætshistorikernes stedbarn - historiografiske pejlinger - Olsen, David Holt (Forum for Idræt, 2008)
Artiklen omhandler idrætsforskningens etablering og idrætshistorikernes beskæftigelse med fodbold og gymnastik.