Temanummer om corona og idræt - Ibsen, Bjarne; Jensen, Jens-Ole (Forum for Idræt, 2022)
Det siges, at man aldrig skal lade en god krise gå til spilde. Derfor tog redaktionen for Forum for Idræt i januar 2021 initiativ til et temanummer om Corona-epidemien og dens betydning for idrætten. Denne indledende artikel præsenterer de enkelte artikler i tema-nummeret.