Kan man lave gymnastik på Zoom? - Ravnkilde, Lise (Forum for Idræt, 2021)
I artiklen fortæller Lise Ravnkilde, hvordan Gymnastikforeningen ODK forsøgte at samle deres gymnaster online, så følelsen af holdånd og klubfællesskab kunne holdes i live under Coronaen. Erfaringerne fra foreningen er, at det var hold for de ældste gymnaster, som bedst kunne samle gymnasterne online, mens det var svært at få træning for børn til at fungere på den måde. Men foreningens instruktører udviste stor kreativitet og fleksibilitet i bestræbelsen på at fortsætte træningen.