Er Københavns Kommunes idrætsforeninger tilfredse med deres rammebetingelser? En kvantitativ undersøgelse af tilfredsheden med kommunens idrætsfaciliteter blandt københavnske idrætsforeninger - Vestergaard, Tanja Ritt; Kruse, Line Damkjær; Elmose-Østerlund, Karsten (Forum for Idræt, 2019)
Københavns Kommune er den danske kommune, der har den dårligste dækning af idrætsfaciliteter. Denne artikel undersøger, med udgangspunkt i en spørgeskemaundersøgelse blandt 350 københavnske idrætsforeninger, tilfredsheden med idrætsfaciliteterne, herunder om foreningerne oplever, at deres behov for faciliteter bliver dækket.