Kan man lave gymnastik på Zoom?

Forfattere

  • Lise Ravnkilde

Resumé

I artiklen fortæller Lise Ravnkilde, hvordan Gymnastikforeningen ODK forsøgte at samle deres gymnaster online, så følelsen af holdånd og klubfællesskab kunne holdes i live under Coronaen. Erfaringerne fra foreningen er, at det var hold for de ældste gymnaster, som bedst kunne samle gymnasterne online, mens det var svært at få træning for børn til at fungere på den måde. Men foreningens instruktører udviste stor kreativitet og fleksibilitet i bestræbelsen på at fortsætte træningen.

Forfatterbiografi

Lise Ravnkilde

Freelancejournalist, forfatter og gymnastikmenneske. Fra marts 2020-april 2021 administrations- og udviklingsmedarbejder hos Gymnastikforeningen ODK. Gymnastikmenneske dækker over: I flere perioder medlem af GymDanmarks Gymnastik for Alle udvalg (tidligere breddeudvalg), redaktør på GymDanmarks uddannelsesmateriale, forbundsinstruktør i børnegymnastik, bestyrelsesmedlem og instruktør af børnehold i Eskilstrup Gymnastik, vejleder for DGI Storstrømmen og selvfølgelig selv glad for gymnastik.

Downloads

Publiceret

2021-07-02

Citation/Eksport

Ravnkilde, L. (2021). Kan man lave gymnastik på Zoom?. Forum for Idræt, 37(1), 132–142. Hentet fra https://tidsskrift.dk/forumforidraet/article/view/127942

Nummer

Sektion

Forum for Idræt - Generelt